Home Adverteren op tvZonhoven? Goedkoop een promofilmpje laten maken?

Adverteren op tvZonhoven? Goedkoop een promofilmpje laten maken?

Wil je als Zonhovense ondernemer niet meer je natgeregende reclame in een brievenbus zien proppen? Ga je liever all the way voor een moderne manier om potentiële klanten te bereiken? En mag het allemaal nog eens een stuk goedkoper zijn ook? Welkom bij tvZonhoven!

Het krantenpubliek veroudert. Maar de hippe senioren, de jeugd en de actieve bevolking volgen het nieuws over hun eigen gemeente wél nog steeds op de voet via het internet. De ideale manier dus om mensen te bereiken! En waarom zou dat moeten gaan via bedrijven als Google en Facebook aan de andere kant van de wereld, als het ook handig bij ons kan? Direct als lokale ondernemers onder elkaar, mét de bedoeling om elkaar écht te versterken?

Laat eens een leuk promofilmpje maken

Wil je eens een leuk filmpje laten maken over je zaak? Dat kan: met professioneel opnamemateriaal, mooi gemonteerd, flitsend en graag met muziek? Wij regelen alles, maar u behoudt natuurlijk wel de regie. Het eindresultaat moet aan uw wensen voldoen. En het is goedkoper dan u denkt! Voor amper 90,75 euro (75 euro indien U de BTW recupereert) maken wij een leuk filmpje tot vijf minuten. Het is daarna volledig uw eigendom om te gebruiken op uw website en sociale media.

Hier zie je twee voorbeelden:

Zet je zelf in de kijker

Wil je met je filmpje ook in de kijker lopen via tvZonhoven? We monteren je publiciteit graag bij een populair filmpje (minstens duizend views) op onze website. We zorgen zo niet alleen voor duidelijke zichtbaarheid, maar u bent voor onze bezoekers ook de gulle sponsor die het filmpje van hun evenement mogelijk gemaakt heeft. Twee vliegen in één klap! We zetten u immers graag positief in het daglicht. Voor 60,50 euro (50 euro indien u de BTW recupereert) koppelen we jou filmpje aan een reportage en zetten we het ook op onze sociale media.

Toch liever een banner?

Hebt u toch liever een reclamebanner? Die is bijvoorbeeld handiger indien u vooral praktische info wilt delen. Voor 60,50 euro (50 euro indien U de BTW recupereert) plaatsen wij uw banner twee weken bovenaan (midden of rechts) op tvZonhoven. Direct in het openingsbeeld, dus. Voor hetzelfde bedrag kan het ook onderaan elk artikel verschijnen. Hebt u nog geen banner, dan maken we die kosteloos voor u aan. We linken de reclame uiteraard aan uw bestaande website, indien u dat wenst.

Contacteer ons

Mogen we voor u aan de slag? Hebt u een vraag op maat? Bel ons gerust of stuur ons uw mailtje: toon.royackers@telenet.be / gsm 0476 02 96 60