Home Artikel Bedankt dat U keek: tvZonhoven stopt er voorlopig mee

Bedankt dat U keek: tvZonhoven stopt er voorlopig mee

1499

Dank dat U jarenlang bij de lezers en kijkers was op onze website tvZonhoven! We vonden het een eer om zo veel unieke Zonhovenaren, zo veel buitengewone verenigingen en zo veel leuke initiatieven in de kijker te mogen zetten.

We zetten er voorlopig dus een punt achter, maar houden de artikels en het archief wel gewoon online. Om al het actuele nieuws en de vele straffe dingen die er voortaan nog in Zonhoven gebeuren te verslaan, hebben we helaas iets te weinig man/vrouw kracht over. We plannen wel nog een leuke zomerreeks met enkele filmpjes waarbij we ‘toerist gaan uithangen in onze eigen gemeente’. We hebben de voorbije jaren immers ontdekt dat Zonhoven wel heel veel unieke plekken met uitzonderlijke verhalen heeft, die zelfs de meeste Zonhovenaren nog niet kennen! Daar gaan we nog een leuke zomerreeks over maken. Hou onze website en onze facebookpagina dus nog even in het oog.

Wil je meewerken aan enkele filmpjes over de leukste plekken en bezienswaardigheden in Zonhoven? Kan je nog een typisch Zonhovens verhaal? Je kan ons ook nog steeds bereiken via tvzonhoven@outlook.be of 0476 02 96 60