Home Geen categorie Scouts JUventa herneemt dit weekend papierophaling op Termolen

Scouts JUventa herneemt dit weekend papierophaling op Termolen

728

De Scouts & Gidsen Juventa van Zonhoven, zullen op zaterdag 6 juni opnieuw papier huis aan huis komen ophalen in heel Termolen.

Zet je papier voor 8.00 uur buiten. Dit om ervoor te zorgen dat we niet door alle straten meerdere keren moeten rijden. Het zal voor ons immers al druk genoeg zijn.

Kom je je papier brengen? Bewaar de nodige afstand en doe bij voorkeur een mondmasker op. Wil je het papier niet zelf in de container gooien? Geen probleem! Zet de doos op de grond (aan de zijkant) en wij zullen deze er in gooien. Jammer genoeg laten de maatregelen niet toe dat wij jullie helpen met uitladen. De trapladder die voorzien is aan de containers zal op regelmatige basis ontsmet worden om de hygiƫne te bewaren.De leiding die aanwezig is aan de lokalen zal steeds een mondmasker en handschoenen dragen. Dit voor ieders veiligheid.

Door de maatregelen kan de papierslag uitlopen. Geef ons de nodige tijd om alle huizen in Termolen te bedienen. Dit kan zelfs tot 20u of later duren.

We hebben jammer genoeg al 2 maanden geen papier kunnen ophalen waardoor jullie waarschijnlijk een hele berg thuis hebben staan. Bedankt om dit bij te houden! Van Limburg.net krijgen we voorlopig echter maar 1 container extra. We doen er alles aan om toch nog extra containers te bekomen zodat al jullie papier in de containers gaat. Kom je echter zondag je papier brengen en merk je dat er echt geen plaats meer is, neem je papier dan alsjeblieft terug mee naar huis of breng het naar het containerpark. Zo vermijden we samen zwerfvuil rondom de lokalen en de school.

link: www.juventazonhoven.be/nieuwtjes