Home Video Het meest bizarre carnavalsseizoen ooit: maar de Zonneridders blijven vieren in hun...

Het meest bizarre carnavalsseizoen ooit: maar de Zonneridders blijven vieren in hun kot

781

Mooi filmpje van de Zonhovense prinsenfamilie. Nadat in februari hun carnavalsstoet niet kon doorgaan omwille van de storm, is intussen ook hun tweede datum afgeblazen omwille van de corona-crisis. In hun kot gaat het feestje wel verder.

“Wij als prinsenfamilie van 2020, zijn er dus erg het hart van in dat onze stoet weer niet kan door gaan omwille van het COVID virus. Wij hopen dan ook allemaal dat er volgend seizoen opnieuw aan ons gedacht wordt. Er is immers veel tijd en geld gestoken in de kostuums en we hebben hét moment zelf helaas niet kunnen meemaken,” zo laten Prins Luv Hulsmans, samen met Miss Ramona en het jeugdprinsenpaar Senne en Ylana weten. “Wij zijn een hecht groepje geworden, maar door de lockdown kunnen wij niet meer bij elkaar zijn. Carnaval zit bij elk van hun in het bloed, en het word dan ook erg gemist. Daarom hebben wij allemaal samen een videoclip gemaakt vanuit ons ‘kot’: ‘adje voor de sfeer’.”