Home Video Eucharistieviering vanuit Sint Quintinuskerk tijdelijk vanop tvZonhoven

Eucharistieviering vanuit Sint Quintinuskerk tijdelijk vanop tvZonhoven

657

De zondagse Eucharistieviering kan je deze week bekijken vanop tvZonhoven. Door de corona-maatregelen zijn de publieke vieringen voorlopig helaas niet mogelijk.

Met alleen de aanwezigheid van de priester, twee lectoren, een misdienaar en de koster wordt de plechtigheid wel zonder publiek opgenomen. In de viering van zondag 22 maart vraagt priester Rik Renckens om de solidariteit in deze corona-tijden niet te vergeten. Hij looft onder meer de inzet van zorgverstrekkers en van de muzikant die elke avond vanop zijn balkon aan de Dijkbeemdenweg in Zonhoven de mensen toezingt. In de plechtigheid wordt bovendien gebeden voor alle mensen die meehelpen om het virus te overwinnen. De dienst is vooraf opgenomen en kan bekeken worden via het filmpje hierboven.

Link: pastorale eenheid ZacheĆ¼s Zonhoven