Home Weer Hoge neerslagkansen !

Hoge neerslagkansen !

135


De straalstroom blijft aanhoudend onze streken teisteren met regenzones en buienlijnen. Daartussen kunnen mobiele wiggen korstondig voor drogere intermezzo’s zorgen. De volgende dagen blijven de neerslagkansen dus vrij hoog en de temperaturen zijn normaal voor de tijd van het jaar.


Woensdag (04/03)is het vrij zonnig in de ochtend. Na de middag komen er meer wolkenvelden opzetten en kunnen er enkele buien vallen vanuit het zuiden. Tegen de avond gaat het regenen. De maxima liggen rond 8 graden en de wind waait matig uit het zuidwesten.


Donderdag (05/03) wordt een regenachtige dag bij 8 graden. De wind kiest voor het oosten en spant aan.


Vrijdag (06/03) valt er in de ochtend regen. Na de middag wisselen droge perioden af met buien. De maxima liggen rond 7 graden bij een matige wind uit het westen tot het noordwesten.


Zaterdag (07/03) kan een mobiele wig voor een overwegend droge dag zorgen. Vooral in de ochtend is de zon geregeld van de partij. Na de middag zijn er meer wolken. Het kwik bereikt 9 graden bij een matige westelijke wind.


Zondag (08/03)  trekt een storing met regen in de ochtend over onze streken. Nadien wisselen opklaringen en buien elkaar af. Het wordt wat zachter bij 11 graden, maar er komt een strakke wind te staan.


De volgende dagen blijft het wisselvallige weer aanhouden. Vrijwel iedere dag valt er regen of zijn er buien, afgewisseld met drogere perioden. De temperaturen blijven wel ruim positief, ook tijdens de nacht.