Home Artikel Verschillende inbraken in Zonhoven: verdachten gevat aan Wijvestraat

Verschillende inbraken in Zonhoven: verdachten gevat aan Wijvestraat

1316

De politie heeft dinsdagnamiddag een verdachte auto klem gereden langs de Wijvestraat in Zonhoven. Even voordien hadden verschillende alerte getuigen al verdachte handelingen gemeld. Intussen blijkt helaas ook dat er effectief is ingebroken op enkele plaatsen.

De politie Limburg Regio Hoofdstad kreeg omstreeks half vier melding van verdachte gedragingen in de regio Halveweg. Meteen snelde een patrouille ter plaatse. Na een korte achtervolging kon die een Audi met Nederlands kenteken klem rijden. De inzittenden werden allemaal gearresteerd. Even later bleek dat er vlakbij ingebroken was in Merelstraat aan de Halveweg in Zonhoven. Maar ook aan de Ossendriesweg in Zonhoven-centrum en aan de Rozenstraat in Zonhoven kwamen even later meldingen binnen van een inbraak. De politie onderzoekt nog of de aangehouden verdachten iets te maken hebben met de feiten. Ook hun wagen werd uitgebreid doorzocht.