Home Artikel Deze mooie kerstknutsels zijn te koop voor het goede doel

Deze mooie kerstknutsels zijn te koop voor het goede doel

585

Zaterdag 30 november hebben Creamie en Rotary club Zonhoven de handen in elkaar geslagen voor het goede doel.  Zowel voor- als namiddag kwamen in totaal een vijftigtal kinderen, onder de deskundige leiding van de creamiekes, de handen uit de mouwen steken om prachtige kerstsokken en kerstballen te maken. 

Het was hartverwarmend om te zien met hoeveel enthousiasme de kinderen aan de slag gingen.  En de resultaten mogen gezien worden! Ze knutselden meer dan 100 kerstversieringen, stuk voor stuk uniek.  Deze kerstknutsels zullen op vrijdag 20 december op de kerstmarkt in Zonhoven in de gezellige tent van Rotary tentoongesteld en verkocht worden.  De opbrengst hiervan gaat integraal naar VZW Kleine Prins, een vzw die zich inzet voor kinderen met een levensbedreigende ziekte en voor hun gezin, en hun bijstaat met emotionele, materiële en financiële steun.

Dus iedereen die de mooie werkjes van onze creatievelingen wil bewonderen en/of kopen, en op die manier vzw Kleine Prins steunen, is van harte welkom op de kerstmarkt.

Veerle Clerx