Home Artikel Altijd al een keer achter de schermen willen kijken van de VRT?

Altijd al een keer achter de schermen willen kijken van de VRT?

1978

Altijd al een keer achter de schermen van de VRT willen kijken? Dat kan. Want Okra Zonhoven en tvZonhoven worden op zaterdag 25 januari en op zaterdag 8 februari 2020 ontvangen in de studio’s.

Tijdens deze rondleiding mag je een keer binnen in de echte journaal- en televisiestudio’s. Zowel televisie als de radiozenders komen aan de beurt. Wie dat wil mag zelfs een keer het weerbericht presenteren.

En als we dan toch in Brussel zijn, trekken we in de namiddag door de stad voor een bijzondere rondleiding. Ja, natuurlijk kennen we allemaal manneke Pis en het atomium. Maar tijdens deze wandeling ontdekken we ook enkele speciale plekjes zoals de allereerste pralinewinkel van de wereld en het oude, geheimzinnige eiland dat vroeger midden in de stad lag.

Programma

08.00 uur vertrek aan opstaphalte Tentakel Zonhoven-Termolen
08.10 uur vertrek aan opstaphalte Evenementhal Zonhoven-centrum
08.20 uur vertrek aan opstaphalte kerk Zonhoven-Halveweg
09.30 uur aankomst en ontvangt op de VRT in Brussel
09.45 uur rondleiding achter de studio’s van televisie en radio
10.45 uur mogelijkheid om zelf eens te presenteren in een studio
11.30 uur vertrek naar Brussel-centrum
12.00 uur mogelijkheid om deel te nemen aan een gemeenschappelijke maaltijd (aan 12 €) of vrij maaltijd
13.30 uur wandeling door het centrum van Brussel met enkele originele plekjes, zoals een geheime tunnel, het oude ‘kasteel van Brussel’ en de bekendste chocolatiers
15.30 uur vertrek uit Brussel (+/- 17.00 uur terug in Zonhoven)

Deelname: 29 euro (bus, inkom, rondleiding)

Middagmaal: vrij middagmaal in Brussel of deelname aan het gemeenschappelijk maal voor 12 euro in restaurant Greenwich (groentesoep, het typische Brusselse gerecht ‘stoemp met worst’ en koffie)

Inschrijven: vooraf inschrijven is noodzakelijk en kan via tvZonhoven: stuur een mailtje naar tvzonhoven@outlook.be met vermelding van het aantal personen en je gewenste opstaphalte. Je krijgt dan van ons een bevestiging en het betalingsverzoek om je reservatie definitief te maken. Liever telefonisch? Bel dan even naar 0476 02 96 60. We noteren graag je reservatie.

In samenwerking met: Okra Zonhoven, tvZonhoven en reizen Heidebloem.

Zaterdag 25 januari: 54 van de 54 plaatsen geboekt VOLZET
Zaterdag 8 februari: 44 van de 54 plaatsen geboekt