Home Video Leerlingen SJB bewijzen: “koffie is weer hip bij de jeugd”

Leerlingen SJB bewijzen: “koffie is weer hip bij de jeugd”

2821

De leerlingen handel van het Sint Jan Berchmans Instituut in Zonhoven doen gouden zaken. Elk jaar starten de zesdejaars een mini-onderneming op, om het ondernemerstalent te ontwikkelen. Deze keer kozen ze voor een koffiebar.

“En die zaken gaan ontzettend goed,” vertellen aanstormende ondernemers Arthur Bos, Sara Franssens en Eline Vanwetswinkel. “Jongeren drinken terug graag koffie. Dat zie je aan het groeiend aantal koffiebars in Hasselt. En dus hebben we er ook ééntje geopend op onze speelplaats. We werken samen met de koffiebranders Monx van Zonhoven, en bieden nu ook ice-koffie aan. Het grote voordeel? Niet alleen jongeren drinken dat graag, ook de leerkrachten hangen veelvuldig aan onze bar.”