Home Artikel Gratis glaasje kraantjeswater in gemeentehuis, bib en sporthallen

Gratis glaasje kraantjeswater in gemeentehuis, bib en sporthallen

982

Grote dorst die dringend gelest moet worden? De gemeente Zonhoven gaat vanaf december dit jaar kraantjeswater promoten. Er komen vier gratis drinkwatertappunten in samenwerking met de Watergroep.

“Die komen in de bib, in de inkom van de evenementenhal en de sporthal van Ter Donk. Ook in het gemeentehuis komt aan het onthaal een toestel te staan,” aldus schepen van duurzaamheid Frederick Vandeput (Open VLD). “Kraantjeswater is op elk moment van de dag beschikbaar en er komt geen verpakking of transport aan te pas. Het plaatsen van deze tappunten past dan ook perfect in het duurzaamheidsbeleid dat we willen voeren. We geven het goede voorbeeld en proberen mensen te overtuigen van de voordelen van kraantjeswater.”