Home Artikel (Bijna) alles klaar voor volgende topeditie van de hololool

(Bijna) alles klaar voor volgende topeditie van de hololool

1400

Niet alleen de ‘hololool’ staat al klaar aan de Dijkbeemdenweg in Zonhoven. De Chiro van het centrum heeft dit weekend ook de feesttenten allemaal recht getrokken.

En dat was iets meer werk dan gewoonlijk. Want de kinder- en fuiftent is deze keer een stuk groter dan andere jaren. “Zo is er meer plaats voor alle mama’s en papa’s met een buggy en voor de kinderen die voluit willen swingen,” legt de Chiro uit. Nieuw is nog dat de ingang van het feestterrein verschoven wordt tot op de Dijkbeemdenweg. Op 10 november begint de Zonhovense traditie van het Sint Maartenvuur met een optocht van lichtjes doorheen het dorpscentrum. Ook ‘Sint Maarten’ op zijn paard zal er weer bij zijn. Om 19 uur stipt wordt de ‘hololool’ aangestoken. Omstreeks 21.45 uur knalt het vuurwerk boven het feestterrein.

Het volledige programma vind je op de website van de hololool