Home Artikel Reclameblad ‘Deze Week’ houdt er definitief mee op

Reclameblad ‘Deze Week’ houdt er definitief mee op

740

Het reclameblad ‘Deze Week’ houdt er definitief mee op in Zonhoven. Dat maakt de redactie zelf bekend in het laatste nummer dat deze week nog verdeeld wordt in de brievenbussen.

‘Deze Week’ en de voorloper de ‘Weekkrant’, of zoals ze vroeger bekend stonden de ‘Hallo’, bundelde de reclame van lokale adverteerders met een dosis lokaal nieuws. Maar steeds meer lokale reclamebladen krijgen het moeilijk. Om die reden gaf concurrent ‘Passe Partout’ er enkele jaren geleden al de brui aan. De dalende reclame-inkomsten en de concurrentie van onlinemedia maken het moeilijk om stand te houden. Meer inwoners geven op brievenbussen bovendien aan dat ze geen reclame meer wensen. De wekelijkse editie van ‘Deze Week’ werd daarom al aanzienlijk dunner dan jaren geleden. Uitgever Roularta benadrukt wel dat de gratis krant ‘de Zondag’ blijft bestaan.