Home Artikel Dagje kerstmarkt in Aken: met vertrek vanuit Zonhoven (voor amper 15 €)

Dagje kerstmarkt in Aken: met vertrek vanuit Zonhoven (voor amper 15 €)

1495
(c) Euregiocontent

Zin om gezellig een dagje naar de kerstmarkt net over de grens in Aken te gaan? Dat kan met tvZonhoven en Kroon Reizen. Met vertrek vanuit Zonhoven rijden we op zondag 8 december met een comfortabele autocar naar de sfeervolle Duitse grensstad. Die zondag zullen vanaf 13 uur trouwens ook alle winkels geopend zijn.

Zondag 8 december 2019: Vertrek is om:

-9.30 uur: Halveweg aan de kerk, Heikensstraat
-9.40 uur: Zonhoven-centrum aan de bushalte Dorpsplein
-9.50 uur: Basvelden aan het parkeerterrein Muizenstraat

Tegen 11 uur komen we aan in Aken. Om 19.30 uur zijn we terug in Zonhoven.

Tickets kosten 19 euro. Maar meereizen met de bus kan ook voor amper 15 euro, indien je reserveert via tvZonhoven. Stuur ons even een mailtje naar tvzonhoven@outlook.be met vermelding van het aantal personen en je gewenste opstaphalte in Zonhoven. Je krijgt van ons zo snel mogelijk een bevestiging of er voldoende plaats is, en het rekeningnummer om je reservatie definitief te maken.

Bel je liever even om te reserveren? Je kan ons bereiken op 0476 02 96 60.

In samenwerking met: Kroon Reizen Genk.

Geheel vrijblijvend en gratis kan je ter plaatse deelnemen aan een Nederlandstalige rondleiding van één uurtje door het historische centrum van Aken. Een gids neemt je onder meer mee naar een warmwaterbron en laat je van de typische ‘öchener printen’ (de lokale speculoos) proeven. En wat betekent dat gekke standbeeld daar midden in Aken? Je komt het te weten tijdens deze wandeling.