Home Artikel School de St@rtbaan voortaan op pad met eigen busje dankzij gulle sponsors

School de St@rtbaan voortaan op pad met eigen busje dankzij gulle sponsors

652

Iedereen heeft het druk en weinig tijd! Ja ook de (groot)ouders van De St@rtbaan. En bijgevolg vonden de leerkrachten in het verleden niet genoeg chauffeurs om de kinderen te vervoeren tijdens de uitstappen.

Dankzij de talrijke sponsors, die een mini-bus hebben gesponsord, kunnen de St@rtbaners vanaf september laatstleden met het busje op excursie.Juf Marianne, juf Sarah en juf Inge hebben alvast het busje gereserveerd om hun leerlingen te vervoeren naar het theater, de kinderboerderij en het bos. Plezant zal het alvast zijn, want terwijl de leerkracht rijdt mogen de leerlingen liedjes zingen in de micro. Waar men gaat langs Vlaamse wegen, komen we het St@rtbaanbusje tegen.