Home Artikel Pastoraal Centrum in Kiewit houdt boekenverkoop

Pastoraal Centrum in Kiewit houdt boekenverkoop

755

Boekenliefhebbers en fanaten van diepzinnige literatuur houden best volgende data vrij in hun agenda. Op 26 en 27 oktober organiseert de bibliotheek van het Pastoraal Informatiecentrum, Tulpinstraat 75 te 3500 Hasselt (Kiewit) een grote tweedehandsboekenverkoop.

Hierbij gaan duizenden boeken (geen afgevoerde bibliotheek exemplaren) uit schenkingen aan democratische prijzen van de hand. Het betreft zowel religieuze, heemkundige als diverse andere boeken. Op zaterdag gaat de verkoop door van 09.30 uur tot 17.00 uur, en doet de winkel van het pastoraal informatiecentrum mee met een stockverkoop van boeken tot -50%. Ook kinderen zijn welkom om zich te vermaken in een lees- en legohoek. Naderhand kunnen zij samen met ouders of grootouders genieten van koffie en taart aan democratische prijzen. Op zondag is er enkel de tweedehandsboekenmarkt, die een aanvang neemt vanaf 10.00 u. en loopt tot 17.00 u.