Home Video Bestuurder zonder rijbewijs knalt tegen boom

Bestuurder zonder rijbewijs knalt tegen boom

1292

Op de Molenweg in Termolen (Zonhoven) zijn donderdagnamiddag een bestuurder en zijn passagier zwaargewond geraakt na een klap tegen een boom.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.05 uur vlakbij het kruispunt met de Hulskensweg. Getuigen zagen hoe een auto in de richting van Genk reed, maar ter hoogte van het kruispunt plots begon te slippen. De wagen gleed de berm in en smakte daar hard tegen een boom. Brandweerpost Genk moest ter plaatse komen om de twee inzittenden te bevrijden. Ook een MUG team snelde ter plaatse om hen de eerste zorgen toe te dienen. De 21-jarige bestuurder uit Genk werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij bleek niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. Zijn 39-jarige passagier Davy I uit Zonhoven liep eveneens verwondingen op. Door het ongeval bleef de Molenweg donderdagnamiddag even afgesloten voor het verkeer.