Home Artikel Tromgeroffel… Eén van de strafste mini-ondernemingen van het jaar komt uit… Zonhoven

Tromgeroffel… Eén van de strafste mini-ondernemingen van het jaar komt uit… Zonhoven

1645
Foto (c): SJB

Straffe jongeren dit jaar in het Sint Jan Berchmans Instituut in Zonhoven. De opleiding handel stampt daar jaarlijks een mini-onderneming uit de grond.

Zo worden ze klaargestoomd als toekomstige top-ondernemers. En de generatie van het schooljaar 2018-19 maakt duidelijk indruk op de strenge jury, die alle mini-ondernemingen van Limburg beoordeelt. Zij gaven vier sterren aan hun onderneming ‘Smooth-T’. Die verkoopt op de speelplaats en aan geïnteresseerde klanten gezonde smoothies en thee. De Zonhovense ploeg behaalde daarmee zilver in onze provincie, want vier sterren worden slechts zelden uitgedeeld.

Klik hier om het filmpje van hun lancering begin dit schooljaar te bekijken

Foto (c): SJB