Home Artikel Foto-album: Koor Die Gentiaen viert 50 jaar jubileum in het goud

Foto-album: Koor Die Gentiaen viert 50 jaar jubileum in het goud

2064
Foto: Jean-Paul Magdelijns

Zaterdag vierde het koor die “Gentiaen” zijn vijftigjarig bestaan met een jubileumconcert in Tentakel. Voor de gelegenheid waren d deelnemers zelfs in goudkleurige kledij uitgedost.

Het was een schitterend concert voor een bomvol GCTentakel.De aanwezigen konden genieten van een waaier van gekende musicals, Les Misérable, Mamma Mia van Abba, Bohemian Rhapsodt van Queen, The fantom of the opera van A.L.Webber en populaire Nederlandstalige liedjes.

Stichter dirigent Mathieu Machon was speciaal uit Spanje overgevlogen en werd in de hulde betrokken evenals huidige dirigent Paul Timmers. Schepen van cultuur, Johan Vanhoyland, hield een feestrede en tot slot dankte de voorzitter iedereen die zijn steentje bijgedragen had aan dit feestelijk gebeuren.Wij wensen het koor nog veel jaren muzikaal genot voor leden en toehoorders.

Het jubileumjaar wordt afgesloten met het kerstconcert op zondag 22 december om 15uur. Thank you for he music.

Klik hier voor het volledige fotoalbum

Tekst en foto’s: met dank aan Jean-Paul Magdelijns