Home Video 300 sportievelingen lopen door winkels, gemeentehuis en zorgcentrum

300 sportievelingen lopen door winkels, gemeentehuis en zorgcentrum

3285

Ongelofelijk originele loopwedstrijd zaterdagavond in Zonhoven. Daar mochten sportievelingen voor één keer dwars door winkels, het gemeentehuis en het woonzorgcentrum lopen.

Zo een 300 joggers namen deel aan de eerste editie van ‘Zonhoven loopt door’. Het ging niet om een wedstrijd met een klassement, maar wel om een sportief evenement puur voor de fun. De deelnemers liepen door winkels zoals de Colruyt, de Lidl, de Albert Heyn en de Delhaize. Op verschillende plaatsen kregen ze een cadeautje aangeboden. De tocht ging ook dwars door de gangen van het gemeentehuis waar de burgemeester hen stond aan te moedigen. In het woon- en zorgcentrum de ‘Brug’ en de ‘Parel’ stonden de bewoners eveneens te klappen. Zelfs door de bibliotheek en door de kleuterschool mocht voor één keer hard gelopen worden.