Home Artikel Harmonie zoekt instrumenten en muzikanten

Harmonie zoekt instrumenten en muzikanten

544

Elk jaar starten heel veel kinderen en volwassenen met muzieklessen. Elk jaar worden heel wat instrumenten aangekocht om de muziekstudies te starten. Elk jaar verdwijnen heel wat instrumenten in de vergeethoek omdat men de muziekstudies niet verder afmaakt of omdat de lessenreeks beëindigd is.

En… Al die moeite voor niets? Wij zijn niet alleen op zoek naar in onbruik geraakte instrumenten maar ook naar de muzikant die erbij hoort. Waarom laat je jouw muzikale kennis verloren gaan?
Waarom blijft jouw instrument in de vergeethoek liggen. Laat zien dat er in Zonhoven ook na de muziekstudies nog een groot draagvlak is voor muziek. Wij nodigen je daarom uit. Elke donderdag spelen we van 19.30 tot 21.30 uur samen, elk volgens haar/zijn kunnen, eigentijdse muziek onder deskundige leiding in de harmoniezaal, Heuvenstraat 9A. Heb je geen instrument meer dan hebben we voor jou nog steeds een oplossing.
Ken je wat van drum/percussie ook dan ben je welkom om ons slagwerk te verzorgen.

Wil je er eerst eens over praten? kom eens langs op donderdag of bel ons eens op de nummers 011-825847, 0475-832806 (Ludo Vandevoort) – 0485-192111 (Sanne Joye).