Home Video Huwelijksaanzoek op podium ‘Zonhoven trapt door’

Huwelijksaanzoek op podium ‘Zonhoven trapt door’

3044

Speciaal slot dit jaar van ‘Zonhoven trapt door’. Daar kroop tijdens het optreden van Willy Sommers plots een onverwachte gast op het podium…

Tijdens het nummer ‘zeven anjers, zeven rozen’, had de ‘indringer’ écht een bruidsboeket mee, en vroeg hij de artiest ten huwelijk. Even later werd hij door de security toch maar van het podium gehaald. Het ging om organisator Herman Maex van Balcatraz, die voor een extra stunt zorgde.  ‘Zonhoven trapt door’ had afgelopen weekend helaas een paar keer last van de stortbuien. Dat zorgde voor enkele uitgeregende optredens. Maar de editie werd wel erg feestelijk afgesloten met de vrolijke band ‘Les Truttes’. Die zorgde na de overwinning van de Rode Duivels voor een bruisende afterparty in Zonhoven-centrum.