Home Artikel De St@rtbaan is klaar voor de heropstart.

De St@rtbaan is klaar voor de heropstart.

381

Vandaag, vrijdag 15 mei, opent basisschool De St@tbaan de schoolpoort voor de leerlingen van het 2e en 6e leerjaar. Zij draaien vandaag proef zodat de enthousiaste leerkrachten definitief kunnen opstarten op maandag 18 mei.

Ook de 42 leerlingen van het eerste leerjaar sluiten dan aan. Door de volgende maatregelen strikt toe te passen treedt de St@rtbaan sterk op tegen het corona-virus. Aan de schoolpoort ontsmetten de leerkrachten de handen van alle leerlingen. Vervolgens verzamelen de leerlingen per tien in een afzonderlijk afgebakend vak. De leerkracht begeleidt deze leerlingen via een vastgelegde route naar de klas. Ook in de gang wordt de social distancing gegarandeerd dankzij de markeringen op de vloer. De leerkrachten geven les met een mondmasker en indien nodig kunnen ze gebruik maken van een face shield en/of een plexiglas wand. Houd jullie gezond!