Home Artikel Leerkrachten De St@rtbaan bezorgen moederdagcadeau aan huis.

Leerkrachten De St@rtbaan bezorgen moederdagcadeau aan huis.

650


De inwoners van parochie Halveweg kijken al lang niet meer verbaasd wanneer ze de juffen van De St@rtbaan zien passeren op de fiets. Juf Kristien en juf Marianne brengen immers al enkele weken een lessenpakket naar alle leerlingen van de klas met de fiets. Zwaar beladen met een twintigtal papieren zakken, maken zij dan een fietstochtje in de buurt van de school. Een muilezel zou het niet beter kunnen!

De jonge spruiten kijken dan ook iedere week uit naar hun fietsende juf en zijn telkens benieuwd wat er deze week in de draagtas zit. Neen, een lekkere ontbijtkorf gaat het jammer genoeg niet zijn maar… Hopelijk lezen de mama’s vandaag niet mee want naast de oefenblaadjes zit er ook een versje en een leuke attentie voor Moederdag in de overvolle zak. De kinderen en de juffen hadden immers besloten om de mama’s te verrassen. Of de juffen ook een applaus hebben gekregen zal ik jullie volgende week vertellen. Fijne Moederdag voor alle mama’s!