Home Video Eucharistieviering vanuit de Sint Quintinuskerk op tvZonhoven

Eucharistieviering vanuit de Sint Quintinuskerk op tvZonhoven

1290

Deze zondag kan je de eucharistieviering vanuit de Sint Quintinuskerk bekijken op tvZonhoven. Door de corona-maatregelen zijn voorlopig helaas geen publieke vieringen mogelijk.

Daarom werd zaterdag een plechtigheid opgenomen achter ‘gesloten deuren’, met enkel de priester, twee lectoren en de koster. Priester Rik Renckens roept op om in deze corona-tijden de solidariteit niet uit het oog te verliezen. Hij looft de inzet van de vele verzorgenden, maar ook de muzikant in Zonhoven die elke avond vanop zijn balkon aan de Dijkbeemdenweg een klein concert geeft. In de viering wordt gebeden voor iedereen die mee helpt het virus te overwinnen. De plechtigheid kan bekeken worden door op het filmpje hierboven te klikken.

Link: Pastorale eenheid ZacheĆ¼s Zonhoven