Home Artikel De Zonneridders helpen sneller dan de wegenwacht

De Zonneridders helpen sneller dan de wegenwacht

749

Dinsdag ging in de sportlounge DEN DIJK de machtsteruggave door aan de gemeente van de Carnavalprins. In afwezigheid van de burgemeester nam tweede schepen Frederik Vandeput de taak over om de sleutel terug in handen te krijgen.

Vanuit die plaats ontwaarden enkele Zonneridders in het nabijgelegen Moenshof langs park Den Dijk een auto die in panne stond. De inzittende probeerden met hun tweetjes al een tijdje hun autootje vruchteloos op gang te duwen. Enkele Zonneridders kregen medelijden en spoeden zich ter plaatste om hun medemens in nood verder te helpen. De klus was vlug geklaard toen en de motor sloeg na de eerste duwpoging reeds aan zodat het tweetal zijn weg kon verder zetten. Maar het was toch geen alledaagse tussenkomst van feestvierende carnavalisten. Heel toevallig was fotograaf Jean-Paul ter plaatste en kon het gebeuren vastleggen.

Nog meer foto’s: bekijk hier de nacht van de ambiance

Foto’s: met dank aan Jean-Paul Magdelijns