Home Video Uitzinnige taferelen aan de Halveweg in Zonhoven

Uitzinnige taferelen aan de Halveweg in Zonhoven

1936

Misschien hebt U het zaterdag ook gemerkt aan de Halveweg in Zonhoven. Vooral ter hoogte van de jeugdlokalen waren aan de Sint Jozefstraat veel veiligheidsmensen op de been, en stonden er gillende fans achter de dranghekken.

Geen paniek. Het bleek een opgezette scène te zijn van jeugdtoneel kaboekie. “President Macron van Frankrijk, Queen Elisabeth van de UK en President Kim Jung van Noord Korea kwamen langs,” aldus regisseur Koen Ilsen van Jeugdtoneel kaboekie. Of ze moeten er toch enorm goed op geleken hebben. “Niet toevallig dat er zo veel hoog bezoek kwam naar de Halveweg, want daar begon dit weekend het nieuwe toneelseizoen, met waanzinnig veel getalenteerde jongeren.” De vereniging is voor sommige groepen wel nog op zoek naar acteurs en actrices die even overtuigd voor onvoorstelbare taferelen kunnen zorgen. Alle info vind je op haar website www.kaboekie.be