Home Artikel Voor de speurneuzen… ook dit jaar opnieuw fotozoektocht door Zonhoven

Voor de speurneuzen… ook dit jaar opnieuw fotozoektocht door Zonhoven

549

Ben je gezegend met een goede fotografische blik? Zit er speurdersbloed in je aderen? Hou je van avontuur in de zomermaanden? Dan is er goed nieuws. Want de toeristische dienst van Zonhoven pakt ook deze zomer uit met een toeristische fietszoektocht.

Fotograaf Jean-Paul Magdelijns trok langs een mooie lokale route om enkele details uit het landschap vast te leggen. Het doel? Al die details die je meekrijgt op twee bladen terug te vinden langs je route. Wie daarin slaagt maakt aan het einde van de zomer weer kans op enkele mooie prijzen. Deelnemen kan door het formulier op te halen aan het UitPunt van Zonhoven aan het Kerkplein. Alle praktische info vind je ook op de gemeentelijke website.