Home Artikel Kleutertjes de St@rtbaan krijgen diploma en professorenhoedje

Kleutertjes de St@rtbaan krijgen diploma en professorenhoedje

716

Op vrijdag 21 juni was het een spannende dag voor de 5-jarige kleuters van De St@rtbaan. Zij ontvingen na 3 jaar hard zwoegen hun kleuterdiploma.

Uitgedost in een mooie toga met bijpassend professorhoedje werden ze feestelijk in de bloemetjes gezet door hun juffen Sarah, Liesbeth en directeur Johan. Alle kleuters hebben met glans de kleuterschool afgewerkt en zijn klaar om naar het eerste leerjaar te gaan. Na de officiële ceremonie was het natuurlijk de hoogste tijd voor een natje. Ook werd er tijd gemaakt om leuke kiekjes te nemen zodat de ganse familie kan volgen via Facebook. Alle ouders waren zeer trots op hun slimme spruiten en beloofden dat het kleuterdiploma een speciaal plekje gaat krijgen boven het bed.