Home Video Hap: jongste artiesten van Zonhoven maken tentoonstelling over eten (en gegeten worden)

Hap: jongste artiesten van Zonhoven maken tentoonstelling over eten (en gegeten worden)

1335

Woensdag is in het Gemeenschapscentrum Tentakel én in het gemeentehuis van Zonhoven een bijzondere tentoonstelling geopend. De leerlingen van de tekenacademie hebben een heel jaar gewerkt rond eten… en gegeten worden.

“We hebben dat op een heel kindvriendelijke manier gedaan,” vertellen tekenjuffen Lien en Karen. “Ze hebben zich helemaal uitgeleefd, en we zijn zelf trots op wat we samen bereikt hebben.” Heel veel van die mooie en originele werken kun je de volgende weken gaan bekijken. De tentoonstelling loopt van 15 mei tot 19 juni 2019 in het gemeenschapscentrum Tentakel, en in de gangen van het gemeentehuis.