Home Artikel Zonhoven loopt dit jaar ook door Schoenen Timmers, Savanna en Optiek Cuyx

Zonhoven loopt dit jaar ook door Schoenen Timmers, Savanna en Optiek Cuyx

2082

Voor het eerst organiseerde de sportdienst van Zonhoven vorig jaar de unieke loopwedstrijd ‘Zonhoven loopt door…’. Sporters mochten voor de gelegenheid zelfs door het rusthuis, het gemeentehuis en door verschillende warenhuizen lopen.

Die leuke formule gaan we dit jaar opnieuw herhalen,” zegt schepen van sport Bram De Raeve (Open VLD). “Dit jaar zijn het niet een aantal gemeentelijke gebouwen en warenhuizen, maar zijn ook enkele typische Zonhovense handelszaken kandidaat. We zochten naar locaties waar onze sporters echt door konden lopen: bij voorkeur langs de voordeur binnen en langs de achterdeur weer buiten, of omgekeerd. Onder meer lederwaren Savanna, optiek Cuyx en schoenen Timmers doen dit jaar mee. We hebben ook een apart en ingekort parcours voor de kleinere kinderen die mee willen lopen.”

Via deze pagina op de gemeentelijke website kan je inschrijven.

Hier kan je het filmpje van vorig jaar nog eens bekijken.