Home Geen categorie Zonhovense KRC Genk fans zweren bij blauwe mayonaise

Zonhovense KRC Genk fans zweren bij blauwe mayonaise

1256

Het ziet er een beetje anders uit, maar blauwe mayonaise smaakt nog veel beter dan gewone. Dat beweren althans de grootste KRC Genk fans van Zonhoven.

Belinda Beerden van het Blue Mimosa 2004 team uit Zonhoven zorgde zondagavond voor de catering. “De dresscode is natuurlijk blauwe-wit bij de fans. Dat spreekt voor zich. Helaas mogen we ons nog geen kampioen noemen. Maar dat is uiteraard maar uitstel van het feestje. Aan ons zal het alleszins niet gelegen hebben. Wij dragen niet alleen blauw-wit, wij serveren het ook op een bordje. Want de mayonaise die je bij ons krijgt is dus ook blauw. Hoe wij dat maken? Eenvoudig: door wat blauwe kleurstof toe te voegen. Er werd goed van gegeten, dus de volgende matchen zweren we opnieuw bij blauwe mayonaise.