Home Video Open VLD kopstukken op campagnetour door Zonhoven

Open VLD kopstukken op campagnetour door Zonhoven

2032

De grote kopstukken van Open VLD trokken vrijdag door Zonhoven voor hun verkiezingscampagne. Ze kozen twee lokale bedrijven uit om inspiratie op te doen bij de ondernemers.

“Het is de week van de ‘korte keten’,” leggen kandidaten Johny De Raeve en Frederick Vandeput van Open VLD uit. “En dus bezoeken we bedrijven die lokaal een opmerkelijk verschil maken.” Samen met onder meer Marino Keulen, Patrick Dewael en Hilde Vautmans bezochten ze ‘Farm Beef Boutique’, dat onlangs het Beter Leven Keurmerk voor dierenwelzijn kreeg, om af te sluiten bij de Zonhovense wijnmakerij waar de Claire Martin gebotteld wordt. Die wijn is na de lancering twee jaar geleden al een begrip geworden in Limburg.