Home Artikel Leerlingen VMS wandelen te voet naar Koersel Kapelleke (en sommigen zelfs heen...

Leerlingen VMS wandelen te voet naar Koersel Kapelleke (en sommigen zelfs heen en terug)

1761

Acht maanden geleden begonnen we in de Vrije Midddenschool het nieuwe schooljaar met een nieuwe missie, een nieuwe slogan: Stap je mee?  De leerlingen leerden dat pelgrimstochten van alle tijden zijn, dat mensen reeds eeuwenlang tochten maken met een speciale bedoeling…

Op dinsdag 30 april was het eindelijk zo ver. We vertrokken op onze eigen pelgrimstocht. We wandelden te voet naar Koersel Kapelleke. (en enkele dappere wandelden ook nog terug) Daar aangekomen legden we ons steentje bij de bron als symbool voor het steentje dat we hebben bijgedragen aan de actie Añañau. Door ons te laten sponsoren voor deze tocht hebben we met z’n allen een fantastisch bedrag ingezameld.

Kerlijne Foets