Home Artikel Actie ‘zwaar vervoer’ in Zonhoven: politie deelt voor ruim 7.000 euro boetes...

Actie ‘zwaar vervoer’ in Zonhoven: politie deelt voor ruim 7.000 euro boetes uit

1153

Dinsdag heeft de lokale politie Limburg Regio Hoofdstad een actie ‘zwaar vervoer’ gehouden Zonhoven. In totaal schreef de politie voor ruim zevenduizend euro aan boetes uit, voor trucks die niet in orde waren.

De lading van twee vrachtwagens bleek alvast niet voldoende vastgemaakt. Van twee andere trucks werd het transport onmiddellijk stopgezet. Eén van hen was immers meer dan één ton overladen. De bestuurder van de andere vrachtwagen was zelfs niet in het bezit van de juiste vergunning, om zich met zijn lading op de openbare weg te begeven. Er werd ook nog een proces-verbaal opgesteld voor een aanhangwagen die niet gekeurd, niet ingeschreven én niet verzekerd was.