Home Artikel Zware klap op Kempische Steenweg

Zware klap op Kempische Steenweg

737

Zondagmiddag is een bestuurder zwaargewond geraakt na een ongeval op de N74 Kempische Steenweg, net op de gemeentegrens van Hasselt en Zonhoven.

Het ongeval gebeurde omstreeks 14.15 uur aan het kruispunt met de Ranonkelstraat. Eén bestuurder die vertraagde om af te slaan richting Zavelvennestraat, werd achteraan aangereden door een andere automobilist. Door de slag schoof de eerste wagen nog vooruit om tegen een verlichtingspaal tot stilstand te komen. De bestuurder zelf werd gewond naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeval was ook even één rijstrook versperd in de richting van Hasselt, maar takeldiensten kregen de rijbaan snel weer vrij. Zaterdagavond omstreeks 22.45 uur waren ook al twee auto’s gebotst op de N74 in Zonhoven. Daarbij raakte een 67-jarige vrouw uit Zonhoven gewond.