Home Video Video: feestje voor 20 jaar zondagsmarkt

Video: feestje voor 20 jaar zondagsmarkt

1767

Twintig jaar geleden ontstond het idee om ook in Zonhoven een markt te houden. Sindsdien bleek het een schot in de roos, en bleef de markt maar verder groeien.

Het verjaardagsfeestje werd zondag afgerond met de winnaars van de marktactie. Trouwe klanten konden de voorbij weken onder meer fietsen of een computer van Auva winnen. De gelukkigen werden zondag allemaal in het gemeentehuis ontvangen. “In de toekomst willen we er trouwens voor zorgen dat klanten die de markt bezoeken, ook beter onze lokale handelaars leren kennen,” aldus schepen van lokale economie Frank Vandebeek (Open VLD). De marktkramers én de gemeente besloten tenslotte om marktleidster Greta Vleugels – die al twintig jaar de markt in goede banen leidt – in de bloemen te zetten.