Home Artikel Oversteekplaats aan Kleine Hemmenweg ligt er weer perfect bij

Oversteekplaats aan Kleine Hemmenweg ligt er weer perfect bij

747
Na zeven maanden ziet de oversteekplaats er weer als nieuw uit

Als het goed is moet het ook gezegd worden, zo vinden we. Deze week kwam de oversteekplaats op de Kleine Hemmenweg aan het Sint Jan Berchmans Instituut ter sprake op de gemeenteraad.

Die oversteekplaats was door slijtage en een eerdere wegherstelling nog nauwelijks zichtbaar. Dat leverde gevaarlijke situaties op voor overstekende fietsers. Het probleem was volgens oppositiepartij Groen in september al een keer aangekaart, en deze week werd het dus opnieuw besproken op de gemeenteraad. En prompt trokken de gemeentelijke diensten deze week op pad met verf. Intussen ziet de oversteekplaats er weer als nieuw uit, en kunnen leerlingen weer veilig oversteken.