Home Artikel St@rtbaners binden de latten aan in Marilleva

St@rtbaners binden de latten aan in Marilleva

413

De 42 vijfdeklassers van De St@rtbaan beleefden in Italië de week van hun leven. In het zonnige skigebied Val di Sole (zonnevalei) bonden zij de latten aan.

Na een rustige bustocht arriveerden de leerlingen op zaterdagmorgen aan het sfeervol hotel. De weergoden waren de enthousiaste bende alvast gunstig gezind want de Italiaanse zon schitterde iedere dag aan de hemelsblauwe lucht. In Marilleva kunnen niet alleen de ervaren wintersporters naar beneden roetsjen, ook de leken hebben schitterende oefenpistes om de kunst van het skiën onder de lat te krijgen.

Op het einde van de week kwamen alle leerlingen in parallel langs de rode pistes naar beneden. Enkele waaghalzen namen zelfs de zwarte pistes. Natuurlijk was er ook tijd voor andere activiteiten waardoor deze sneeuwklassen voor alle leerlingen een rollercoaster van onvergetelijke momenten werd.